Een hele tijd geleden kon je bij ons de review lezen van Def Jam Rapstar, de nieuwste rap-game van uitgever Konami. Daarnaast kon je ook nog eens onze review van Castlevania lezen. Nu mogen we in samenwerking met uitgever Konami drie exemplaren weggeven van Def Jam Rapstar gepaard met drie hele vette muismatten van Castlevania: Lords of Shadow. Deze zullen we gaan weggeven in drie pakketjes, echter bevat één pakketje nog iets extra’s. Deze bevat naast de game Def Jam Rapstar en de muismat nog een heuse USB-stick van Def Jam Rapstar. Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande vraag te beantwoorden.

Welke track zit NIET in Def Jam Rapstar?

A Lil’ Jon – Get Low
B Ice Cube – Today Was A Good Day
C 50 Cent – I Get Money
D 2Pac – Changes

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Def Jam Rapstar'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 februari. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.