Dataminers zijn opnieuw in Call of Duty: Modern Warfare gedoken en dit keer hebben ze een Battle Royale map gevonden. Leaker, of beter gezegd uitzoeker, Senescallo plaatste een topic op Reddit met al zijn bevindingen. Hij meldt een grote Battle Royale map te hebben gevonden met 15 zones en zes points of interest.

Verder heeft hij ook basis informatie over de modus, zo meldt hij dat de default player count op 200 staat voor public matches en private matches. Verder zijn er zes missietypes, Respawn Tokens en info over armor, loot en perks gevonden. Om alles te checken ga je naar zijn Reddit-post, het is namelijk zoveel dat het wat te overdreven is om alles hieronder te kopiëren.

Battle Royale is nog niet officieel aangekondigd door Infinity Ward noch Activision, dus het kan zijn dat veel van de info nog gaat veranderen of dat het zelfs een project is dat men in de steek heeft gelaten. De beta had in ieder geval al eerder aanwijzingen naar een mogelijke Battle Royale modus en de geruchten bestaan ook al langer dan vandaag.