Over de prijs van de PSP2 is nog niets bekend, behalve dan dat Sony het apparaatje betaalbaar noemt. Wel heeft Sony vandaag het nieuws naar buiten gebracht dat er ook een PSP2 zonder 3G op de markt komt, welke goedkoper gaat worden dat de PSP2 mét 3G.

De kans is er zelfs dat in een aantal landen de 3G versie niet eens op de markt komt. Andrew House, baas van SCEE, liet dit weten aan Eurogamer. Ook liet hij weten dat er kosten zijn verbonden aan het gebruik van 3G, ook deze kosten gaan per land verschillen. Op dit moment is Sony met diverse bedrijven in gesprek met als doel 3G in zo veel mogelijk landen beschikbaar te maken.

Tot slot liet House weten dat er bij de release van de PSP2 meerdere modellen beschikbaar komen: allemaal met WiFi, slechts één specifiek model met 3G. Hoe de modellen verder onderling verschillen maakte hij niet bekend, de kans is er wel dat één verschil de grootte van de interne opslag is. Volgens House krijgen we over een tijdje veel meer informatie over de launch modellen.