Assassin’s Creed: Odyssey is nog maar net een jaartje oud en toch gaan er al geruchten omtrent de volgende titel in de enorme Ubisoft franchise. Een onbekende bron heeft namelijk bij Daily Gaming Report melding gemaakt over Assassin’s Creed: Ragnarok. Volgens de anonieme leaker speelt Ragnarok zich rond 800 na Christus af en beslaat de map onder andere Scandinavië en Engeland.

Volgens een bericht op Reddit – wat inmiddels weer verwijderd is – zullen spelers in de schoenen stappen van de Viking Jora, die gedurende de game verandert in een Assassin. Daarnaast is het rekruteringssysteem van Assassin’s Creed: Brotherhood volgens de geruchten terug en er zijn mythische locaties en wezens om te ontdekken.

Tenslotte zal Assassin’s Creed: Ragnarok volgens de bron een cross-gen titel worden, dit betekent dat de game zowel voor de PlayStation 4 als de aankomende PlayStation 5 zal verschijnen. Vooralsnog heeft Ubisoft geen officiële aankondiging gedaan, neem de verhalen dus voor nu nog met een korreltje zout.

Wat denken jullie, zien jullie een Assassin’s Creed met Vikings wel zitten?