We weten dat, ondanks dat de productie nogal wat tegenslagen heeft gekend, er een film van Uncharted in aantocht is. Als we een nieuw gerucht moeten geloven, is Nathan Drake niet de enige PlayStation-mascotte die we in de toekomst op het witte doek kunnen bewonderen.

De website We Got This Covered zegt namelijk van bronnen te hebben vernomen dat Sony Pictures momenteel werkt aan een film van Crash Bandicoot. Het verhaal zou vergelijkbaar zijn met dat uit de games, want volgens het gerucht draait de film om Crash die de kwade plannen van Neo Cortex wil dwarsbomen. Verder worden er helaas weinig details genoemd, dus het is bijvoorbeeld onduidelijk wanneer de film uit zou moeten komen.

We moeten hier wel bij zeggen dat het onduidelijk is hoe betrouwbaar dit gerucht is. We Got This Covered zegt dat de informatie afkomstig is van dezelfde bronnen die eerder al ander nieuws uit de filmwereld correct voorspelden, maar neem de informatie voorlopig wel met een korrel zout.

Tegelijkertijd lijkt het ook geen gekke zet van Sony, mocht het gerucht kloppen. Crash Bandicoot is tegenwoordig natuurlijk weer helemaal terug na de releases van de N. Sane Trilogy en Crash Team Racing: Nitro-Fueled en daarnaast ontstond er zeer recent nog een gerucht over een nieuwe game. Het zou dus zomaar eens kunnen zijn dat er allerlei grootse plannen zijn voor Crash Bandicoot. We houden jullie op de hoogte.