Fans van de Castlevania animatiereeks op Netflix hoeven niet lang meer te wachten vooraleer ze kunnen beginnen aan hun binge van het derde seizoen. Castlevania bewijst intussen al twee seizoenen lang dat niet alle films of series die op videogames gebaseerd zijn, per definitie slecht hoeven te zijn. De serie was zelfs zo succesvol dat dit derde seizoen al bevestigd werd, alvorens het tweede seizoen goed en wel beschikbaar was om te kijken.

De releasedatum van het derde seizoen werd echter op een wel erg onopvallende manier vrijgegeven. In de onderstaande Tweet van Netflix Nordic krijgen we namelijk het volgende te zien:

Hier kunnen we dus tussen verschillende andere titels lezen dat Castlevania seizoen drie op 1 december 2019 onder ons komt. Vreemd genoeg kregen we dus geen hopen trailers van tevoren om ons op te hypen, waardoor we misschien kunnen afleiden dat Netflix de releasedatum per ongeluk te vroeg online zette. Hoe dan ook: lang hoeven we niet meer te wachten, dus laat ons dit gegeven paard niet in de bek kijken!