Rocket League is nog altijd waanzinnig populair en Psyonix blijft ook hard aan de game sleutelen. Op 4 december gaat er een grote en ingrijpende update live, die onder andere de controversiële Crates eruit sloopt en waar de zogeheten Blueprints voor terugkomen. Hoe dat precies werkt kun je hier teruglezen, maar dat is nog niet alles.

Rocket Pass 5 zal dan namelijk ook live gaan, die dit seizoen ruim 70 Tiers heeft om te voltooien, waar je ook weer speciale items mee kan verdienen, zoals Goal Explosions en nieuwe wielen. Mocht je voorbij Tier 70 komen, dan krijg je ook nog eens Painted of Special Editions van willekeurige items van Rocket Pass 5, die je kunt aanschaffen voor 1000 in-game Credits.

Tevens zal de Item Shop open gaan, hier kun je ook items kopen voor Credits en elke 24 of 48 uur wordt de inventaris ververst. Ten slotte is het nog zeker de moeite waard om eerst even in je eigen inventaris te kijken. Ontwikkelaar Psyonix heeft immers aangekondigd dat iedereen vanaf 4 december de content van de uitbreidingen Revenge of the Battle-Cars, Supersonic Fury en Chaos Run gratis gekoppeld krijgt aan zijn of haar account, Sinterklaas is dus vroeg dit jaar!