Jawel, hier zijn we weer met nieuwe geruchten rond de opkomende Batman Arkham-titel, waar intussen toch al een tijdje over gespeculeerd wordt. Ditmaal wordt beweerd dat Warner Bros. wel erg binnenkort van plan is om de mysterieuze titel officieel aan te kondigen, meer bepaald tijdens de Game Awards show die volgende maand op 12 december zal plaatsvinden.

Dit laatste gerucht is afkomstig van YouTuber Slcmof, die deze informatie van een betrouwbare bron zou vernomen hebben. Dezelfde bron die overigens de geannuleerde Damian Wayne game onlangs aan het licht bracht. Deze informatie liet hij recent op zijn Twitter weten.

Zoals altijd al het geval is geweest met deze Batman-titel, is ook deze informatie niet 100% officieel bevestigd. Volgens hem is het eerdere gerucht, dat ons vertelde dat de game Arkham Legacy zou heten, bovendien nog correct ook. Hopelijk weten we op 12 december iets meer en hopelijk krijgen we eindelijk uit een meer officiële hoek ook eens wat te horen over wat onze Dark Knight nog zoal in petto heeft!