Vorige week lieten we weten dat er mogelijk een remake van Resident Evil 3: Nemesis op komst is. Er ontstonden namelijk diverse geruchten die suggereerden dat Capcom volgend jaar een nieuwe versie van de game uit 1999 uitbrengt.

Capcom is zelf nog niet officieel op deze geruchten ingegaan, maar toch kan het zijn dat de studio nu op subtiele wijze naar een remake heeft gehint. De officiële Facebookpagina van de franchise plaatste namelijk een bericht om een grote Resident Evil sale op Steam te promoten. De afbeelding die hierbij geplaatst werd, is opvallend te noemen.

Er staan verschillende Resident Evil personages op afgebeeld, maar hieronder vallen ook personages uit Resident Evil 3: Nemesis. Het bijzondere is alleen dat het derde deel uit de reeks helemaal niet via Steam verkrijgbaar is. Het lijkt daarom ook apart om die personages te gebruiken om een aanbieding op Steam onder de aandacht te brengen, zeker met de eerder genoemde geruchten in het achterhoofd.

De vraag is nu dan natuurlijk of we hier nu met een teaser voor een remake van Resident Evil 3 te maken hebben, of dat we er nu te veel achter zoeken. Gisteren lieten we nog weten dat Capcom later deze maand waarschijnlijk twee nieuwe titels gaat onthullen. Is een remake van Resident Evil 3 hier één van? De tijd zal het leren.