Als het op de Kingdom Hearts serie aankomt, zijn wij als fans het wel al gewend om lang te moeten wachten vooraleer we nieuwe content te spelen krijgen. Kingdom Hearts III is intussen al sinds januari 2019 beschikbaar en intussen worden we al enkele maanden warm gemaakt voor de opkomende Re:Mind DLC. Het ziet ernaar uit dat die DLC uiteindelijk, na lang wachten, deze maand wel eens zou kunnen uitkomen. Nieuwe informatie dook namelijk op vanop het Kingdom Hearts Orchestra -World of Tres- concert dat onlangs in Japan plaatsvond.

Volgens info die daar werd vrijgegeven weten we nu immers dat we de update normaal gezien in de loop van december mogen verwachten, maar als we terugkijken op de geschiedenis van Kingdom Hearts, is het misschien geen verrassing als dit alsnog wordt uitgesteld. Verder komen we ook te weten dat enkele nieuwe features aan de game zullen toegevoegd worden. Ten eerste is er een toevoeging aan de foto modus, genaamd “Data Creating”. Deze feature zorgt ervoor dat je welk personage dan ook kan laten poseren met welk object dan ook en voegt ook extra effecten toe om uiteindelijk dé perfecte foto te trekken.

Ten slotte wordt ook een zogenaamd “Premium Menu” aan de game toegevoegd, dat ook enkele nieuwe features met zich meebrengt. Features die de vijanden bijvoorbeeld zwakker kunnen maken in de vorm van de “Fast Pass” optie, of features zoals de “Black Code” optie waarbij je jezelf extra uitdagingen kan opleggen om zo alles wat moeilijker te maken.

Normaal gezien mogen we binnenkort ook uit een meer officiële hoek meer informatie rond de nieuwe Kingdom Hearts III update verwachten, samen met een launch trailer voor de DLC. Wanneer dat gebeurt, kan je uiteraard bij ons terecht voor al het laatste nieuws!