Enkele weken geleden konden we jullie vertellen dat Sony’s nieuwste game PlayStation Move Heroes vanaf 1 april bij ons in de winkelrekken gaat liggen. Vandaag komen ze met de bevestiging dat we binnenkort de demo van de game mogen verwachten. Tevens is er ook een PlayStation Move Heroes bundel bevestigd dat voorlopig enkel verkrijgbaar zal zijn in Amerika.

De demo werd bevestigd toen men een vraag stelde op de Amerikaanse PlayStation Blog. Men vroeg of er nog een demo zou verschijnen in de PlayStation Store, hierop werd snel geantwoord met het volgende als antwoord:

? Yes, we do! More info on that in February.”

We zullen dus zeer binnenkort verdere informatie te horen krijgen over de demo van PlayStation Move Heroes. Tevens is er ook een PlayStation Move Heroes bundel aangekondigd, welke voorlopig enkel verkrijgbaar zal zijn in Amerika. Deze Move bundel zal de game, Move controller en de PlayStation Eye bevatten, het pakket zal $99 gaan kosten, maar zal dus zoals eerder vermeld, enkel verkrijgbaar zijn in Amerika. Hieronder vind je de doos van de Move bundel met hierop ook de definitieve boxart van de game.