Moonshine, het drankje van het Wilde Westen en vaak een goedkope manier om dronken te kunnen worden. Meestal is het niet te zuipen en met een beetje geluk is er geen methanol aanwezig, want anders raak je nog blind ook, maar dronken word je wel. Voor Red Dead Online spelers liggen er genoeg carrière kansen voor hen die zich willen bezighouden met de handel van moonshine.

Op 13 december lanceert er namelijk een nieuwe Frontier Pursuit en het is mogelijk om straks een black-market moonshiner te worden. Een soort veredelde brouwerij, maar dan anders. Om de nieuwe baas Hooghoudt in het Wilde Westen te worden moet je straks een Specialist Role kiezen die dit mogelijk maakt. Deze rol komt ook weer met zijn eigen specifieke voordelen en als je het vol weet te houden, heb je misschien straks zelfs wel je eigen speakeasy bar.

Als trader dien je Rank 5 te moeten behalen om Maggie Fike te kunnen ontmoeten. Deze bootlegger leert je hoe je jouw moonshine business up en running krijgt. Je begint in een klein schuurtje, maar het doel is om uiteindelijk een grote speler te worden.