The Game Awards stonden dit jaar garant voor een hoop nieuwe trailers en nieuws vanuit gameland. Eén van die nieuwe trailers was de aankondiging van een toch wel erg vreemde titel: Sons of the Forest is het vervolg op de populaire survival-horror game The Forest van Endnight Games en is momenteel in de maak.

The Forest was bij de officiële launch in april 2018 enkel verkrijgbaar op Steam, maar in november van datzelfde jaar mochten ook PS4-spelers mee genieten van deze titel. Genieten is misschien een vreemd gekozen woord: je moet namelijk zien te overleven in een donker bos, waar je niet enkel natuurlijke gevaren, maar ook een bende kannibalen moet zien te trotseren. Sons of the Forest lijkt dan ook even vreemd en geschift te gaan worden als het origineel, of toch tenminste als we op de eerste trailer mogen afgaan.

Naast een aankondiging weten we echter bitter weinig over Sons of the Forest. Er werd geen releasedatum gegeven en ook de platformen waarop de game zal verschijnen zijn niet bekend. We gaan er echter vanuit dat, zoals de eerste game in de reeks, ook dit vervolg zijn weg naar de PS4 zal vinden.