Rockstar Games kondigde eerder de grote Moonshiners update voor Red Dead Online aan, die een nieuwe Frontier Pursuit aan de online wereld van Red Dead Redemption 2 toevoegt. De update is gisteren verschenen en daarmee is Red Dead Online weer een nieuwe ervaring rijker.

Het blijkt echter dat de update, die ongeveer 7GB weegt op de PlayStation 4, ook nieuwe content voor de singleplayer van Red Dead Redemption 2 met zich mee heeft gebracht. Het gaat hier om content die bij de recente pc-release was inbegrepen en nu dus ook beschikbaar wordt gesteld voor spelers op de PS4.

Allereerst is er nu een foto modus, waarmee je prachtige beelden kunt vastleggen in de verhaalmodus van Red Dead Redemption 2 en die kunt bewerken met onder andere filters en stickers. Verder is er nog meer nieuwe singleplayer content verschenen met de nieuwe update, waaronder extra missies en wapens. Het gaat om de volgende nieuwe content:

  • Story Mode Bounty Hunter Missions: track down wanted criminals Herman Zizendorf, Camille de Millemont and Bart Cavanaugh
  • Story Mode Gang Hideouts: take on the deadly Del lobos gang at Gaptooth Breach and Solomon’s Folly
  • Story Mode Treasure Maps: Landmarks of Riches and The Elemental Trail
  • “To The Ends of The Earth” Story Mode Mission
  • Weapons Added to Story Mode: M1899 Pistol, Evans Repeater, High Roller Revolver and LeMat Revolver
  • Horses Added to Story Mode: Warped Brindle Arabian, Few Spot Appaloosa, Perlino Andalusian and Red Chestnut Arabian
  • Hidden Trinkets Added to Story Mode: Hawk Talon, Cat Eye, Shark Tooth, Turtle Shell and Crow Beak

De Moonshiners update – met dus nieuwe content voor zowel de singleplayer als Red Dead Online – is nu beschikbaar om te downloaden. Hieronder kun je een nieuwe trailer van de update bekijken.