Het is alweer een hele tijd geleden dat we iets hebben gehoord over het tweede deel in de inFamous serie, maar vandaag heeft Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) enkele nieuwe details vrijgegeven over de keuzes in inFamous 2 en hebben ze een nieuw, kort fragment getoond uit de game.

Eén van de leukste spelelementen uit de originele inFamous waren de verschillende keuzes en Sucker Punch heeft beloofd dat dit spelelement zeker en vast gaat terugkeren naar deel twee. Er zijn namelijk twee nieuwe (computer gestuurde) personages onthuld: Kuo en Nix. Kuo is een NSA agent die Cole wilt proberen te helpen met het verslaan van ‘Het Beest’. Daarnaast heb je ook nog Nix, zij is opgegroeid in het moerasgebied van New Marais, haar ouders zijn vermoord door Bertrand en zij zint nu op wraak.

Beide personages zullen een zeer belangrijke rol spelen in de game. Je zult namelijk op bepaalde momenten in inFamous de keuze moeten maken tussen beide personages. Kies je voor Kuo, dan ga je voor de vriendelijke manier om een missie te voltooien en krijg je goede karma. Kies je voor Nix, dan kies je voor een wrede manier om een missie te voltooien en krijg je slechte karma.

Op deze manier kunnen de mensen op de SCEE PlayStation Experience beurs in Londen aan de slag met een nieuwe missie. Het doel van de missie is Kuo te bevrijden. Of je gaat met Zeke eerst de politie bevrijden en dan samen met alle agenten Kuo bevrijden oftewel kies je voor de manier van Nix en vul je een tram vol met explosieven en stuur je deze tram richting je vijanden om zo Kuo te bevrijden: de keuze is aan jou. Hieronder vind je nog enkele nieuwe beelden en screenshots terug van inFamous 2.