Nieuwe beelden en info over inFamous 2

Het is alweer een hele tijd geleden dat we iets hebben gehoord over het tweede deel in de inFamous serie, maar vandaag heeft Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) enkele nieuwe details vrijgegeven over de keuzes in inFamous 2 en hebben ze een nieuw, kort fragment getoond uit de game.

Eén van de leukste spelelementen uit de originele inFamous waren de verschillende keuzes en Sucker Punch heeft beloofd dat dit spelelement zeker en vast gaat terugkeren naar deel twee. Er zijn namelijk twee nieuwe (computer gestuurde) personages onthuld: Kuo en Nix. Kuo is een NSA agent die Cole wilt proberen te helpen met het verslaan van ‘Het Beest’. Daarnaast heb je ook nog Nix, zij is opgegroeid in het moerasgebied van New Marais, haar ouders zijn vermoord door Bertrand en zij zint nu op wraak.

Beide personages zullen een zeer belangrijke rol spelen in de game. Je zult namelijk op bepaalde momenten in inFamous de keuze moeten maken tussen beide personages. Kies je voor Kuo, dan ga je voor de vriendelijke manier om een missie te voltooien en krijg je goede karma. Kies je voor Nix, dan kies je voor een wrede manier om een missie te voltooien en krijg je slechte karma.

Op deze manier kunnen de mensen op de SCEE PlayStation Experience beurs in Londen aan de slag met een nieuwe missie. Het doel van de missie is Kuo te bevrijden. Of je gaat met Zeke eerst de politie bevrijden en dan samen met alle agenten Kuo bevrijden oftewel kies je voor de manier van Nix en vul je een tram vol met explosieven en stuur je deze tram richting je vijanden om zo Kuo te bevrijden: de keuze is aan jou. Hieronder vind je nog enkele nieuwe beelden en screenshots terug van inFamous 2.

Boxshot inFAMOUS 2

inFAMOUS 2

Releasedatum:
08-06-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  INFAMOUS 2 FTW. Kan niet wachten op deze game :D:D

 2.    292 XP
  Jasper611's avatar

  bovenstaande beelden zijn echt ZOOOOO zalig!! Als ge die Kuo in vorige trailer zag hangen egt da da een nieuwe bad-guy ging zijn…

 3.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Kan niet wachten

 4. Anoniem -   
  carl's avatar

  is dit de echte cole jammer

 5.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Hmmm.. er is iets raars met de site ;d de plaatjes allemaal werken niet meer/ staan verkeerd/staan er helemaal niet meer. (Staat nou een logo van ‘S3-SENS’?? :P)

  En ik wil dit spel hebben ;d infamous 1 ook lang zoet mee geweest 😛

 6.    219 XP
  wimb00's avatar

  Beelden doen et niet bij mij :S

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wil dit echt NU spelen!

 8. Anoniem -   
  Roman's avatar

  lijkt me echt vet!

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  zin in dit spel 😀

God of War en inFamous Dual Packs duiken op
InFamous: Festival of Blood volgende week in de PS Store
Koop InFamous 2, of is het Gears Of War 3?
InFamous 2 DLC genaamd Festival Of Blood krijgt releasedatum