De tweede prijsvraag in onze najaarsactie organiseren we samen met Bethesda, dat een hoop goodies beschikbaar heeft gesteld. Het gaat om goodies van RAGE 2, DOOM, Fallout en meer, en daar hebben we twee pakketten van samengesteld.

De twee pakketten wijken iets van elkaar af, maar je tref er onder andere een Fallout Bobblehead in aan, alsook een T-shirt, pins, soundtrack, steelcase en meer. Een leuk pakket voor de liefhebber van de games van Bethesda.

Kans maken op dit pakket? Geef dan antwoord op de onderstaande twee vragen.

Vraag 1: Wat kan je met het goedje ‘Nanotrite’ in RAGE 2 doen?
Vraag 2: Waar zal DOOM Eternal zich afspelen?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen,. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij.


Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bethesda goodies'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bethesda zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda.