Na goodies en wat games, is het vandaag tijd voor hardware! In samenwerking met Logitech mogen we namelijk een mooie headset voor de PlayStation 4 weggeven en het betreft hier het G432 model dat 7.1 Surround Sound biedt voor een optimale game ervaring.

Een mooie headset die je in 2020 ongetwijfeld goed kunt gebruiken met de forse hoeveelheid games die op stapel staan. Om deze headset te winnen zul je even in de pen moeten klimmen en ons vertellen waarom wij deze headset naar jou moeten opsturen. De beste manier van overtuigen, die wint.

Heb je iets leuks op digitaal papier staan? Dan zien we je poging graag via de mail verschijnen, volg daarvoor de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dat maakt het gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Logitech headset'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Logitech zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Logitech.