Sony heeft sinds de release van PlayStation VR een aantal mooie titels voor het platform uitgebracht, zo zagen we eind 2018 ASTRO BOT: Rescue Mission verschijnen, alsook Déraciné. Vorig jaar kwam Blood & Truth uit en wat die drie games in gemeen hebben, is dat het tot het beste behoort wat PlayStation VR te bieden heeft.

Heb je deze games nog niet gespeeld? Dan moet je echt aan deze actie meedoen, want in samenwerking met Sony PlayStation geven we een pakket met deze drie games weg. Hierbij geldt wel dat het bestaat uit downloadcodes, het gaat dus niet om fysieke exemplaren.

Wil jij op korte termijn met deze drie games aan de slag, die we als één set weggeven? Geef dan antwoord op de onderstaande drie vragen!

Vraag 1: Waar is ASTRO BOT: Rescue Mission op gebaseerd?
Vraag 2: Wie is de game director van Déraciné?
Vraag 3: Welke acteur speelt de rol van Agent Carson in Blood & Truth?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan snel in door de onderstaande stappen te volgen!

ASTRO BOT: Rescue Mission

Déraciné

Blood & Truth

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PlayStation VR'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.