In samenwerking met Square Enix geven we vandaag twee pakketjes weg die voornamelijk in het teken staan van Final Fantasy. Het eerste pakket bestaat uit Final Fantasy XV: Royal Edition, waarmee je gelijk het complete pakket hebt. Daarbij doen we ook een exemplaar van Final Fantasy XIV: Shadowbringers, maar hiervoor geldt wel dat je de basisgame moet bezitten.

Het tweede pakket bestaat uit Final Fantasy XIV: The Complete Edition en daar zit als extra Left Alive bij. Twee pakketten die we dus weggeven samen met deze uitgever en om hier kans op te maken, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet de wereld waarin Final Fantasy XV zich afspeelt?
Vraag 2: Hoeveel uitbreidingen zijn er voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn verschenen?

Weet jij de antwoorden? Dan kan je die uiteraard weer insturen door de onderstaande stappen te volgen en wie weet win je één van deze pakketten. Heb je een specifieke voorkeur voor één van deze twee pakketten? Zet dit er dan zeker even bij in je e-mail.


Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Final Fantasy'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.