Racefanaten, opgelet! Er zijn in 2019 verschillende mooie racegames uitgekomen, waarvan F1 2019 één van de hoogtepunten was. Die game geven we vandaag in samenwerking met Koch Media weg voor de PlayStation 4, maar dat is niet alles. Er zit ook een exemplaar van GRID bij.

Sterker nog, van GRID betreft het de Ultimate Edition en van F1 2019 de Legends Edition. Dat betekent dus dat er bij beide games nog het één en ander aan extra content bijzit. Daarmee krijg je gelijk de meest complete edities van beide games.

We geven dit pakketje met de twee racegames één keer weg en om kans te maken, zul je ons moeten vertellen wat je beste raceherinnering is. Dat kan een avond karten zijn, een bezoek aan een Formule 1-race en nog veel meer. Deel jouw herinnering en dan maak je kans op dit pakket!

Om deel te nemen aan deze actie dien je de onderstaande stappen te volgen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij.

F1 2019

GRID

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Racegames'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Codemasters zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Codemasters.