In veel games wordt er momenteel stilgestaan bij de feestdagen en Capcom doet hier vrolijk aan mee met Monster Hunter: World en de Iceborne uitbreiding die voor het spel is uitgebracht. Voor de basisgame en de DLC zijn namelijk speciale in-game events van start gegaan.

Alle spelers van Monster Hunter: World kunnen deelnemen aan het Winter Star Fest en degenen die de Iceborne uitbreiding bezitten kunnen aan de slag met het Holiday Joy Fest. Door activiteiten van beide events te voltooien kunnen spelers diverse feestelijke beloningen verdienen, waaronder armor en wapens. De evenementen duren tot en met 5 januari.

Verder heeft Capcom laten weten dat het derde en laatste deel van het Horizon: Zero Dawn – The Frozen Wilds crossover event op 27 december begint. Deze keer wordt de ‘Firebreak’ quest aan Monster Hunter: World – Iceborne toegevoegd. Wanneer je deze voltooit kun je de Banuk armor set en de Master Rank Palico Watcher set craften. Ook kun je na het voltooien van Firebreak de boog van Aloy upgraden.