Verdun is al een langere tijd uit, maar de ontwikkelaar heeft de game onlangs van een flinke laag nieuwe verf voorzien. Hierdoor is de game als het ware ‘geremastered’ en naast dat het technisch van een forse upgrade is voorzien, kwam de update ook nog met nieuwe content.

Daarmee is Verdun weer helemaal futureproof en als je de game nog geen kans hebt gegeven, dan maken we het vandaag erg gemakkelijk voor je. In samenwerking met M2H Game Studio mogen we twee keer een exemplaar van de game voor de PlayStation 4 weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar? Geef antwoord op de onderstaande twee vragen.

Vraag 1: Hoe heet de map die met de laatste update is toegevoegd?
Vraag 2: Hoeveel modi tref je in Verdun?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen en wie weet speel jij binnenkort Verdun. Om een goed beeld van de game te krijgen, mocht je niet bekend zijn met de titel, check de trailer hieronder of anders onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Verdun'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en M2H Game Studio zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door M2H Game Studio.