Gereviseerde firmware 3.56 beschikbaar

Met de komst van de nieuwe firmware 3.56 voor de PlayStation 3 zijn er vooral nieuwe fixes uitgevoerd. Tevens bevatte dit nieuw besturingssysteem ook een vervelende bug waardoor sommige versies van de PlayStation 3 een HDD-upgrade niet meer konden uitvoeren. Het ging onder meer om de PlayStation 3-modellen met 16 MB flashgeheugen. Dit probleem zou echter verleden tijd moeten zijn.

Sony heeft zonder enige aankondiging een nieuwe versie van firmware 3.56 online geplaatst. Deze software update zal niet automatisch gedownload worden aangezien de PlayStation 3 console denkt reeds de meest recente firmware in bezit te hebben. Gamers die graag hun harde schijf willen upgraden, zullen manueel de nieuwe firmware moeten downloaden en installeren op de console alvorens je nieuwe harde schijf kan gebruiken.

 1.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Tevens bevatte dit nieuw besturingssysteem ook een vervelende bug waardoor sommige versies van de PlayStation 3 een HDD-upgrade niet meer konden uitvoeren.

  Moet dit niet zijn.

  Tevens bevat dit nieuw besturingssysteem ook fix voor de bug uit 3.55 waardoor sommige versies van de PlayStation 3 een HDD-upgrade niet meer konden uitvoeren.

 2.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  @ps3dennis: nee, 3.56 bevatte de bug. Sony heeft een nieuwe 3.56 gemaakt, die je handmatig kunt installeren.

 3.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  @Chazz_D:

  ook goed.

  Moet dit niet zijn.

  Tevens bevat dit nieuw besturingssysteem ook fix voor de bug uit 3.56 waardoor sommige versies van de PlayStation 3 een HDD-upgrade niet meer konden uitvoeren.