Zes minuten aan SOCOM 4 multiplayer geweld

Wat hebben shooter fans het toch fantastisch de laatste tijd. De ene fantastische titel na de andere komt uit. Waar vele trouwe fans waarschijnlijk op Killzone 3 zitten te wachten zijn er ook een hele hoop fans die op de nieuwe SOCOM zitten te wachten die iets later dit jaar zal verschijnen. Vele hopen dat het nieuwe deel de franchise weer naar haar hoogtepunt zal gaan brengen.

De site Eurogamer heeft vandaag zes minuten aan beeldmateriaal van de multiplayer van SOCOM 4 geplaatst op hun site. We zien dat er weer lekker veel explosies aanwezig zijn en er ook weer lekker veel kogels in het rond zullen vliegen. SOCOM 4 zal rond april uitkomen exclusief voor de PS3.

 1.    310 XP
  killbilspier's avatar

  het ziet er uit alsof ze de graphics van cod bo hebben genomen en dan het geluid van gta 4 er onder hebben gezet XD voor de rest weet ik niet of dit een must is, heb wel veel socom op de psp gespeeld.

 2. Anoniem -   
  JeroenElzerman's avatar

  Tja ik ben een socom fan en vind het gewoon zoezo al tegek. Hoop alleen dat het niet teveel cod word. De actie die ik nu zie is teveel cod. Maarja dan word t alleen maar classic mode spelen hè.

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Er is iets mis met het geluid. Wie heeft deze vid geupload en is er geen betere beschikbaar. Bij het schieten kraakt het geluid namelijk

 4.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Ja, en het eindeloze getik van de kogels….pff..!

  Maae ziet er buiten dat, wel erg nice uit!

 5.    1 XP
  bergie's avatar

  ze blijven maar schieten bij de andere socoms was het vaak een tijdje stil en dan begon er weer iemand te schieten, ik hoop dat de classic mode weer word zoals socom 2. Die mode ga ik zoiezo wel veel spelen, lekker zonder respawn dan kom je niet ver zonder headsetje en teamwork. Het geluid van kogels die ergens tegenaankomen mag wel iets minder.
  heb er wel veel zin in!