Trials of Mana is al even in ontwikkeling en staat gepland voor 24 april later dit jaar. Na geruime tijd van stilte hebben we nu weer wat om te laten zien, want Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht.

In deze trailer worden twee personages voorgesteld van de speelbare cast die uit zes unieke helden bestaat. De eerste is Hawkeye, een ontspannen en charmante jongeman uit het woestijnfort van Nevarl, het thuis van een gilde van nobele dieven. De tweede is Riesz, een jonge prinses uit het bergachtige koninkrijk Laurent en kapitein van de beroemde Amazon guard, met een ijzeren wil en vriendelijk hart.

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het kwaad bestrijden in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee de reis van hun leven te maken en de essentie van Mana te beschermen. Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en is een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. De game brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en vernieuwde gameplay.