Bungie is een samenwerking met Twitch aangegaan en dat levert Twitch Prime-leden periodieke bonussen op. Als je een lidmaatschap op Twitch Prime hebt en je speelt regelmatig Destiny 2, dan is het de moeite waard om deze pagina te bezoeken die je aan je Bungie.net-account kunt linken.

Indien je dat doet, dan ontvang je elke maand, een half jaar lang, een pakket met allerlei items voor in Destiny 2. Per pakket mag je vier beloningen verwachten, waaronder exotische wapens, Ghosts, schepen, Sparrows, emotes, wapen ornamenten en meer. Dit betreft content uit voorgaande seizoenen.

Geen lidmaatschap, maar wel profiteren van de extra’s? Dat kan ook door je nu aan te melden voor een gratis trial. Tussen nu en 25 februari kun je dan het Destiny 2 bonuspakket op gemakkelijke wijze scoren. Het pakket dat Bungie nu weggeeft bestaat uit het volgende:

  • SUROS Regime
  • Coup de Main Ornament
  • Skyline Flipside Exotic Ghost Shell
  • Unsecured/OUTCRY Exotic ship

Als je via de website je beloningen geclaimd hebt, dan kun je in-game bij Amanda Holliday terecht. Zij zal je de in-game items overhandigen. Meer info kan je hier vinden.