Killzone NGP wordt niet ontwikkeld door Guerrilla zelf

De Next Generation Portable is een feit en sinds afgelopen week weten we ook dat er topgame in ontwikkeling zijn voor deze nieuwe PSP. Dat kon je namelijk zien in de video van Sony Benelux en dat waren niet de minste games. Zo werd Uncharted, Resistance en Killzone naast andere games getoond voor de NGP.

Killzone is dus ook in ontwikkeling voor op de NGP, maar deze wordt niet in Amsterdam ontwikkeld bij Guerrilla Games. Producer Steven ter Heide verteld in een interview dat Killzone voor de NGP ontwikkeld wordt bij hun zusterbedrijf in Cambridge, Engeland. Studio Cambridge werkt al een paar jaar nauw samen met Guerrilla Games aan content voor alle delen in de Killzone franchise. Daarom hebben ze er bij Guerrilla Games ook alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen met Killzone voor op de NGP.

“Our sister studio in Cambridge is doing that. We’ve been working with them very closely for a couple of years now. They’ve been helping us develop actual Killzone content for all the games. We feel like the game is in good hands. We’ll still oversee it because the universe is something we’ve built up, we know the war and the rules that have been established, but they’re driving the development.”

Boxshot Killzone Mercenary

Killzone Mercenary

Releasedatum:
04-09-2013
Genre:
Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Als ze het maar perfect maken !