Hideo Kojima bezig aan een ‘duivels project’

Het brein achter de franchise Metal Gear Solid is druk bezig met een nieuw project. De geruchten gaan de ronde dat hij bezig is aan Metal Gear Solid 5 of Zone of the Enders 3. Een nieuwe deel in de MGS-reeks zou wat ons betreft best mogen komen, maar het kan ook zijn dat Kojima komt met een NGP-game die wordt onthuld op de aankomende E3.

Al met al zijn er veel geruchten over zijn nieuwe project en vandaag heeft hij iets laten horen via zijn Twittertje. Veel is het niet, maar hij noemt het zijn ‘Devil Project’. Vandaag heeft hij een experiment gedaan welke goed is verlopen. Hopelijk krijgen we binnenkort duidelijke informatie van hem, maar Kojima kennende zal dat niet snel gebeuren.

“Worked on my “devil project” a bit after lunch. An experiment went well. Plot adjustment. Additional project. Phew.. now another line.”

Verdere tweets over zijn nieuwe ‘Devil Project’ zijn ook de moeite waard om te weten. Helaas worden we er ook weer niet duidelijker van:

“Have to give priority to another line’s scenario etc., so now I cannot work on “the devil project” and “writing”.”

“I brought back a character I killed before. Kind of cool.”

 1.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  “I brought back a character I killed before. Kind of cool.”

  Ik neem aan solid snake want die is dood… althans de echte de cloon leeft nog… denk ik ach was ook een ingewikkelt verhaal… moet nog x spelen denk ik ahhahahahah

 2.    49 XP
  IlFenomeno's avatar

  @AT1LLA: Solid Snake is niet dood?

 3.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Gear Solid 4 heeft zo wie zo een verwarend verhaal, Blijkt die broek poepper in een keer een erg belanrijk persoon te zijn. 🙂
  Deel 2 was ook al zo raar (denk je in deel 2 met snake te spelen)

  Enders 3 zit ik niet op te wachten.

 4.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @ps3dennis: poeper