Het hoge woord is eruit bij Electronic Arts: de alweer twaalfde game uit de Battlefield franchise is een feit. Battlefield 3 komt dit jaar naar elk platform toe, dus ook naar de PlayStation 3. Het populaire magazine GameInformer heeft alle details over deze nieuwe First Person Shooter van DICE in hun nieuwe uitgave in maart, waar Battlefield 3 op de cover pronkt.

Natuurlijk hebben ze alvast het één en ander laten weten op hun website. Zo hebben we hieronder de boxart van Battlefield 3 en heeft EA zelf al de eerste teaser van deze game online gezet. Battlefield 3 kunnen we in de herfst van dit jaar verwachten, een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

In Battlefield 3 draait het om de US Marines die op verschillende locaties door de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten op het front strijden. De locaties zullen onder andere bestaan uit claustrofobische straten, metropolische downtowns en open velden voor de vele voertuigen. Natuurlijk krijg je de juiste wapens tot beschikking tijdens de strijd in de ‘oorlog van morgen’.

Bekijk hieronder de allereerste Battlefield 3 teaser en de boxart, en nu maar hopen dat we de aankomende tijd nog veel meer informatie krijgen over de FPS van ontwikkelaar DICE en uitgever EA.