Gisteren heeft Activision tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers aangekondigd dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty zal uitkomen. Dit mag geen verrassing zijn, er waren immers al meerdere aanwijzingen dat er dit jaar weer een nieuwe zou komen. Wat wel enigszins opvallend is, is het feit dat Activision niet wilde bevestigen welke ontwikkelaar dit jaar verantwoordelijk is voor Call of Duty. Er zijn sterke aanwijzingen dat dit Treyarch is vanwege problemen bij Sledgehammer, maar Activision wil dit dus niet bevestigen.

Activision gaf aan dat ze niet verwachten dat Call of Duty 2020 net zoveel inkomsten zal genereren als Call of Duty: Modern Warfare deed bij de launch. Nu klinkt dit heel negatief, maar dat doet Activision vaker om de verwachtingen te temperen, zodat de prestaties mogelijk beter kunnen zijn dan verwacht. Intern wekt Call of Duty 2020 volgens Activision heel veel interesse en ze hebben het volste vertrouwen in de content die het zal brengen.

Wanneer de nieuwe Call of Duty onthuld zal worden is vooralsnog onbekend, maar dit is vermoedelijk ergens rond mei/juni.