Gisteren hadden we het prachtige nieuws dat Battlefield 3 gepland staat voor een release in de herfst van dit jaar. Daarbij was ook de eerste teaser verschenen, de boxart en een klein beetje informatie van de nieuwe game van ontwikkelaar DICE en uitgever Electronic Arts.

Vandaag is er een advertentie van EA uitgelekt over Batllefield 3. Het gaat om de Limited Edition die je kan pre-orderen en wat voor extra’s je erbij krijgt en dat zijn niet de minste items. Je zal namelijk de DLC Back to Karkand map pack erbij krijgen welke legendarische maps van Battlefield 2 bevat, evenals wapens, voertuigen, unieke beloningen, nieuwe achievements en trophies.

“This themed expansion pack features four legendary maps from Battlefield 2 boldly re-imagined with frostbite 2 physics, destruction and visuals. Completing the package are classic Battlefield 2 weapons and vehicles, unique rewards, new Achievements/Trophies and more.”

De Back to Kirkland map pack zal ook gewoon aan te schaffen zijn in de PlayStation Store een maand na de release van de game, maar waarom ergens voor betalen als je deze gratis krijgt bij de Battlefield 3 Limited Edition. Bekijk de gelekte advertentie nu hieronder van Batllefield 3.