http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d4da89697865.jpg

In zeer korte tijd is PSX-Sense uitgegroeid tot de grootste PlayStation Blog van de Benelux. Een website die dagelijks het laatste nieuws rondom de nieuwste PlayStation producten brengt en een goed informatiebron is geworden voor de Hollandse en Belgische PlayStation gamer, dat is PSX-Sense. Niet alleen brengen we jullie het laatste nieuws, maar ook kun je bij ons terecht voor recensies, previews en achtergrond informatie over bepaalde onderwerpen. Het is alleen van cruciaal belang dat het aantal mensen achter PSX-Sense meegroeit met het aantal bezoekers en aangezien we nog regelmatig bezoekersrecords verbreken op dagbasis, kunnen we jou hulp hier goed voor gebruiken. We zijn voornamelijk op zoek naar mensen die het leuk lijken om zelf eens een keer achter het toetsenbord te zitten en een artikel te maken over hetgeen waar hij of zij het liefst over schrijft en dit met onze bezoekers wil delen.

PSX-Sense wordt maandelijks bezocht door maar liefst 120.000 mensen vanuit heel Nederland en België, een behoorlijk aantal. Want stel jij bent iemand met een zeer uitgesproken mening over bepaalde PlayStation-onderwerpen, dan is PSX-Sense het platform voor jou om je mening te laten horen. De eisen om voor PSX-Sense te schrijven zijn niet eens enorm groot, je hebt de keus om dagelijks nieuws te schrijven, af en toe een achtergrondartikel te maken of voornamelijk je te richten op het schrijven van previews voor games. Tevens krijgen wij regelmatig recensiemateriaal binnen zoals games waar over geschreven moet worden, mocht je dus een shooterfan zijn en in de redactie van PSX-Sense zitten, dan is de kans groot dat je zomaar eens de nieuwe Call of Duty moet recenseren.

Mocht je interesse hebben om voor PSX-Sense te schrijven dan kun je een e-mail versturen naar [email protected]. Beschrijf hierin zo goed mogelijk wie je bent, wat je interesses zijn, wat je motivatie is om voor PSX-Sense te schrijven en of je al ervaring hebt met het schrijven van artikelen. Maak er geen opsomming van, maar kom met een goed leesbare mail zodat je meteen laat zien hoe creatief je bent met je toetsenbord, dat kan alleen maar pluspunten opleveren.