PSX-Sense is op zoek naar enthousiaste medewerkers

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d4da89697865.jpg

In zeer korte tijd is PSX-Sense uitgegroeid tot de grootste PlayStation Blog van de Benelux. Een website die dagelijks het laatste nieuws rondom de nieuwste PlayStation producten brengt en een goed informatiebron is geworden voor de Hollandse en Belgische PlayStation gamer, dat is PSX-Sense. Niet alleen brengen we jullie het laatste nieuws, maar ook kun je bij ons terecht voor recensies, previews en achtergrond informatie over bepaalde onderwerpen. Het is alleen van cruciaal belang dat het aantal mensen achter PSX-Sense meegroeit met het aantal bezoekers en aangezien we nog regelmatig bezoekersrecords verbreken op dagbasis, kunnen we jou hulp hier goed voor gebruiken. We zijn voornamelijk op zoek naar mensen die het leuk lijken om zelf eens een keer achter het toetsenbord te zitten en een artikel te maken over hetgeen waar hij of zij het liefst over schrijft en dit met onze bezoekers wil delen.

PSX-Sense wordt maandelijks bezocht door maar liefst 120.000 mensen vanuit heel Nederland en België, een behoorlijk aantal. Want stel jij bent iemand met een zeer uitgesproken mening over bepaalde PlayStation-onderwerpen, dan is PSX-Sense het platform voor jou om je mening te laten horen. De eisen om voor PSX-Sense te schrijven zijn niet eens enorm groot, je hebt de keus om dagelijks nieuws te schrijven, af en toe een achtergrondartikel te maken of voornamelijk je te richten op het schrijven van previews voor games. Tevens krijgen wij regelmatig recensiemateriaal binnen zoals games waar over geschreven moet worden, mocht je dus een shooterfan zijn en in de redactie van PSX-Sense zitten, dan is de kans groot dat je zomaar eens de nieuwe Call of Duty moet recenseren.

Mocht je interesse hebben om voor PSX-Sense te schrijven dan kun je een e-mail versturen naar [email protected]. Beschrijf hierin zo goed mogelijk wie je bent, wat je interesses zijn, wat je motivatie is om voor PSX-Sense te schrijven en of je al ervaring hebt met het schrijven van artikelen. Maak er geen opsomming van, maar kom met een goed leesbare mail zodat je meteen laat zien hoe creatief je bent met je toetsenbord, dat kan alleen maar pluspunten opleveren.

 1.    451 XP
  Florian's avatar

  Zoeken jullie alleen nog redacteurs?
  want bekijk eigenlijk alleen PS3/PSX sense, en verder niks, duis redacteur zou niks voor mij zijn xD

 2. crew Management -    4383 XP
  M4GN3T's avatar

  @Florian: Je kunt ook opinie stukken schrijven :).

 3. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  ik zou dat wel willen doen alleen ik ben slecht in nederlands haha

 4.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @M4GN3T: en modjes? xD

 5. crew Management -    4383 XP
  M4GN3T's avatar

  @Wouter1980: Als jij een uniek idee hebt voor het forum o.i.d. kun je altijd een open sollicitatie plaatsen :-).

 6.    18 XP
  Amazinghandsman's avatar

  Dus je hoeft niet eens iets als een recensie bij te voegen om te laten zien of je wat kan? Oké dan. Dan zijn de eisen inderdaad niet super groot. Zoiets lijkt me alleen wel geschikter om de goede schrijvers eruit te filteren..

 7.    571 XP
  r03n_d's avatar

  @Amazinghandsman: Daarom staat er aan het eind van het artikel ook het volgende:
  Maak er geen opsomming van, maar kom met een goed leesbare mail zodat je meteen laat zien hoe creatief je bent met je toetsenbord, dat kan alleen maar pluspunten opleveren.

 8.    18 XP
  Amazinghandsman's avatar

  @r03n_d: Ja oké, maar in een recensie of iets dergelijks schrijf je toch anders dan in een mailtje waarmee je wilt solliciteren. Die mail is meer zakelijk en een in een recensie laat je als schrijver je mening naar voren komen. Dat zijn twee totaal verschillende vaardigheden. In de een kan je goed zijn en de ander wat minder, waardoor sommigen die wat minder zijn met artikelen wél doorkomen door hun mail en goede schrijvers van artikelen niet doorkomen met hun mailtje..

 9.    276 XP
  ClankStar's avatar

  @Amazinghandsman:
  Sowieso krijgen alle nieuwe redacteurs/mods/etc een proeftijd, waarin ze genoeg kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen. Blijken het toch geen goede redacs te zijn, dan worden ze niet permanent “aangenomen”.

 10.    18 XP
  Amazinghandsman's avatar

  Ja, maar hoe willen jullie dan een goede proeftijd doen voor de mensen die ‘af en toe een artikel maken’? Af en toe komt bij mij over als eens per maand of iets in die trant.

 11.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @Amazinghandsman: We zoeken gewoon nieuwe redacteurs en als je zin hebt mag je solliciteren. Natuurlijk hebben we verwachtingen en je kan dit gewoon leren 😉

 12.    80 XP
  chris100's avatar

  Krijg je er ook voor betaald of is het vrijwilligerswerk?

 13.    18 XP
  Amazinghandsman's avatar

  Lijkt me vrijwillig.

 14.    1402 XP
  Selec1's avatar

  @chris Het is vrijwillig maar je krijgt af en toe games om te (p)reviewen. Die mag je dan ook houden…

 15.    169 XP
  nWo_xPsyKo-'s avatar

  suc6 met vinden jongens!

 16. Anoniem -   
  leroy's avatar

  vanaf welke leeftijd ik zou wel willen

 17.    585 XP
  nWo_Perry's avatar

  Ik stel me ook beschikbaar.

  Als het goed is is er al een sollicitatieformulier van mij opgestuurd, maar als ik die alweer in moet vullen (3e keer) dan hoor ik het wel 😉

 18. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @leroy: Dat maakt niks uit.

 19. Anoniem -   
  Kern's avatar

  @ Derk Jan
  Ik betwijfel of Duke Nukem een goede game wordt. Ik houd niet zoveel van FPS. Heb je Tenzin al gespeeld?

 20.    508 XP
  NightHawk's avatar

  Ik wil wel een lekker belgisch stukje schrijven, te hollands hier :p

 21.    120 XP
  vgamer's avatar

  Ik wil wel sporadisch een stukje schrijven ofzo, maar het moet niet iets vast zijn. Ach ja, ik wacht wel af.