Ubisoft kondigt derde Call of Juarez game aan

Na het succes van Call of Juarez: Bound in Blood kan een derde deel natuurlijk niet uitblijven. Deze is daarom vandaag aangekondigd door Ubisoft door middel van een persbericht. De nieuwe game zal Call of Juarez: The Cartel gaan heten en staat gepland voor een release aankomende zomer.

Dit derde deel vindt plaats in het heden en je bent omgeven door het oude Westen. Je gaat de strijd aan tegen de Mexicaanse drugsbaronnen in Los Angeles, Amerika tot aan Juarez, Mexico. Volgens Marcel Keij, de marketing directeur van Ubisoft Benelux, zal de game een sterk verhaal en nog veel meer met zich meebrengen.

Call of Juarez: The Cartel staat gepland voor een relaese aankomende zomer en hieronder zie je de eerste twee screenshots van deze nieuwe game.

“Call of Juarez The Cartel is een shooter met een sterk verhaal, interessante personages en een grote variatie aan gameplay opties. Het spel zal de beste elementen van het Wilde Westen in een moderne tijd brengen met een ruig en relevant plot.”

Boxshot Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

Releasedatum:
22-07-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Oehh, das zonde.. waarom altijd andere tijd :/ wilde westen hoort gewoon oud te zijn. Das toch zonde met die helikpoter en die moderne huizen/wapens?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @XRamon101X: Ja idd, ik wil niet modern maar gewoon de oude cowboys 🙁

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik hoop maar dat het bij het sfeertje past

 4.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  hmm lijkt mij niks 🙁

 5.    56 XP
  wajan7's avatar

  een woord hoe ik denk dat dit gaat woorden: leeeemmmmm

 6.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  hahaaa dit wordt VET! Call of Juarez was een prima game! ik wilde altijd al eens een game in L.A tegen drugskartels etc. Trouwens die gasten zien er meer uit als bountyhunters en volgens mij lopen die daar wel rond! (best modern die chick en die kerel met zn zonnebril). Dus mensen die zeggen WTF cowboys in de moderne tijd..ehh dat kan dus best!(Amerika toch)

  echt bizar, ik postte gister of eergister nog dat ik zo’n soort game wel graag zou zien en nu deze aankondiging!

Komt Ubisoft met een vervolg op Call of Juarez: The Cartel?
Call of Juarez: The Cartel
Review: Call of Juarez: The Cartel
Call of Juarez: The Cartel krijgt een launch trailer