Geheim level in Bulletstorm demo: glitch of uitbreiding?

We kunnen ondertussen alweer een geruime tijd genieten van de Bulletstorm demo. Deze demo bevatte één hoofdstuk uit de verhaallijn van het spel en was binnen een minuut of zes uitgespeeld. Nu hebben we een reden gevonden voor jullie om de demo toch nog een keer op te starten.

We hebben een video gevonden van iemand die doormiddel van een bepaalde truc het einde van het level ontloopt om zo in een nieuw hoofdstuk te belanden. Dit doet hij door aan het einde van de missie in de tunnel door te glijden om zo als het ware over het eindpunt heen te glijden. Een medewerker van ontwikkelaar People can Fly heeft ons laten weten:

@adrianchm Adrian Chmielarz

“Oh, look, a secret Bulletstorm demo level 😉 “@AddnanC: Glitch or part of the demo?”

Het lijkt er dus op dat het zo bedoeld was, maar aan ons om erachter te komen. Om het geheel én het level te bekijken, kan je het filmpje hieronder zien. Je kan het natuurlijk ook zelf gaan proberen. Als het je helemaal koud laat omdat je gewoon wacht op de volledige game, dan is deze beschikbaar voor jouw vanaf 22 februari.

Boxshot Bulletstorm

Bulletstorm

Releasedatum:
24-02-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  OMFFFGG METEEN PROBEREN!

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  Haha ziek. Dat moet expres zijn gedaan, want je gaat niet een heel extra level in een demo douwen zonder dat je het zelf weet.

 3.    82 XP
  CrookedFing3rs's avatar

  Vet! Voor de glitchers

Remaster van Bulletstorm is mogelijk in ontwikkeling
Bulletstorm ontwikkelaar werkt momenteel aan een Triple-A titel en een wat kleinere game
PlayStation Plus update voor oktober bekendgemaakt
Epic Games laat zich horen over Bulletstorm 2