Dacht je dat een remake van het populairste deel uit de Final Fantasy-reeks hier een grote gebeurtenis is, dan moet je jezelf eens proberen voor te stellen wat voor een fanfare dit in Japan oplevert. Square Enix heeft daar maar liefst vijf commercials op de buis draaien om de game onder de aandacht te brengen.

De eerste twee commercials zijn simpelweg “Battle” en “Story” genoemd. De eerste laat vanzelfsprekend wat van de actie uit de game zien en de tweede gaat meer voor de dramatische aanpak met wat korte fragmenten uit het verhaal. De andere drie zijn een verhaal apart.

De laatste drie commercials zijn namelijk korte fragmenten uit een van origine zeven minuten durende kortfilm omtrent de Final Fantasy VII Remake. Hierin probeert een man het feit voor zijn collega’s en vriendin te verbergen dat hij nog nooit Final Fantasy VII heeft gespeeld. De volledige kortfilm kan je eventueel hier bekijken.

De commercials hebben we hieronder voor jullie klaargezet. Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 april voor de PlayStation 4.

Battle commercial

Story commercial

Live action commercials