Net als elke andere week is er ook nu weer een nieuwe update beschikbaar voor Red Dead Online. Ditmaal krijg je onder andere Moonshiner Boosts, kortingen en beloningen voor Role challenges.

Tot en met 30 maart krijg je bij alle Moonshiner Sell, Bootlegger en Story Missions een Role XP Boost van 50%. Er is ook weer korting te verkrijgen en ditmaal is dat op alle Moonshine Shack Properties. Deze kosten 10 goudstaven minder. Tevens krijg je 40% korting op alle Norfolk Roadster Horses en 40% korting op Band Expansions.

Het is verder mogelijk om een gratis Off-Hand Holster onder Rank 70 naar keuze te krijgen, maar dan moet je wel alle zeven Outfit Slots vullen. Voltooi je één van de drie Role Challenges van een specifieke Role, dan ontvang je RDO$100 als beloning.

De Last Stand Showdown Series heeft een nieuwe Random Weapon-variatie op de free-for-all Last Stand. Elke speler zal naast een willekeurig wapen spawnen, met als enige doel om daadwerkelijk de ‘last man standing’ te zijn, op welke manier dan ook.

Degene die een PlayStation Plus-abonnement hebben krijgen nog een aardigheidje, namelijk drie gratis Ability Cards naar keuze.