Richtprijs Next Generation Portable (PSP2) bekend?

Sinds de bekendmaking van Sony’s nieuwste draagbare console, de Next Generation Portable (NGP), krijgen we bijna dagelijks nieuwe details binnen. Naast developers die bekend maken dat de ontwikkeling van games voor de console een makkie is of hoe krachtig het toestel wel niet is, blijven we toch nog met enkele prangende vragen zitten. Vooral meer duidelijk omtrent de prijs van de handheld zou met open armen ontvangen worden.

Hier kan echter de Amerikaanse winkelketen Gamestop verandering in brengen. Volgens onderstaande gelekte screenshot zou de prijs van de NGP/PSP2 om en nabij de $ 299,- bedragen en rond 01 januari 2012 beschikbaar zijn. Of dit de effectieve prijs is of slechts een richtprijs die de werknemers moeten handhaven is nog niet bekend. Hoe dan ook blijft het nog even wachten op Sony voor we de officiële verkoopsprijs te weten komen al is $ 299,-  en € 299,- nog vrij betaalbaar te noemen.

 1.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ja nou misschien hopen ze dat wel dat het zoiets gaat kosten maar uhm dat is nog maar ff afwachten ik hoop dat het wel rond die prijs ligt want dan is het zeker betaalbaar 😉

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Als het 300 euro gaat kosten koop ik hem sowieso !

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Ik pas. Zelfde als PSP Slim, na een tijdje doe je er geen fuck meer mee.

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Denk dat sony veel te laat komt met de NGP, tegen die tijd is de 3DS al weer een stuk goedkoper + dat er op de 3DS tegen die tijd veel meer keus is in games.

 5.    542 XP
  xENDYMiiONx's avatar

  Ja maar nintendo faalt imo
  als het €300 gaat kosten ga ik hem ook zker halen 🙂

 6.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  WOw 300 euro? ik zou liever een ps3 kopen dan een handheld XD

 7.    83 XP
  stefan's avatar

  haha die zijn gek die is te duur hoop dat die ook gehackt wordt dan koop ik hem wel voor 300 euro met gratis spellen die spelen zullen ook wel veel te duur zijn

 8.    533 XP
  fazzel100's avatar

  kan je net zo goed een ps3 kopen xd van dat geld