Sinds enkele weken wordt er op het forum door member Wouter (Wouter1980) een wekelijkse challenge gehouden voor members van PSX-Sense die Gran Turismo 5 hebben en willen racen tegen andere members. Dit concept doet het aardig goed en is ook leuk, dus daarom maken we dit nu officieel.

We hebben besloten om elke week een challenge plaats te vinden waar members en crewleden van PSX-Sense deel aan nemen. Deze noemen we dan uiteraard de ‘Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge’ en vindt elke woensdagavond plaats om 20:00 uur tenzij anders vermeld. Elke challenge wordt gehost door Wouter en je dient je aan te melden via het forumtopic van de Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge.

Vanavond vindt dan de allereerste Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge plaats. Deze challenge is nu voor het plezier, de ervaringspunten en GT5-money, wij geven (nog) geen prijzen weg. Hieronder kan je alles lezen en het reglement van de allereerste Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge die wordt gehouden vanavond en wil jij nog meedoen? Meld je hieronder aan in een reactie, inschrijven kan tot 19:15 uur!

Locatie & Tijd:

Circuit: Tsukuba Circuit
Datum: Woensdag 9 februari 2011
Openingstijd Lobby: 19:30 uur
Start race: 20:00 uur

Reglement:

Wagen: Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ‘07
Tuning: Geen beperking
Aantal rondes: 25
Verplichte pitstop: Ja, mag niet in de eerste of laatste ronde plaats vinden!
Maximaal aantal deelnemers: 16

Deelnemers:

Nickname PSX-Sense/PSN-naam:
Wouter1980/Wouterv1980 (Member)
WoofeR/Woofer-8 (Hoofdredacteur)
DaRoeler/DaRoeler (Member)
Gangstha95/Gangstha95 (Member)
NL-3rR0r-NL/NL-3rR0r-NL (Moderator)
r03n_d/r03n_d (Moderator)
PussyHunter/Kingbilla (Member)
Olli/Olli-76 (Member)