Update: De ontwikkelaar heeft gereageerd op eerdere berichten en stelt dat de communicatie iets te enthousiast is geweest. Ze proberen van Quantum Error een launchgame te maken, maar het is nu nog te vroeg om te zeggen of het daadwerkelijk gaat lukken.

“It is too early to say yet if Quantum Error will release by PS5 launch or how long after launch. Development is going very fast and smooth but, there is still much to be done. So, we will see.”

Origineel bericht: Het is nog steeds wachten op Sony wanneer zij de PlayStation 5 en diens games daadwerkelijk gaan laten zien, maar we weten nu wel al één titel die op de releasedatum van de next-generation console van Sony beschikbaar zal zijn.

Vorige maand werd Quantum Error aangekondigd en nu heeft TeamKill Media laten weten dat dit een launchtitel voor de PlayStation 5 zal zijn. Deze cosmic-horror first-person shooter zal draaien op 4K en 60 frames per seconde en zal gebruik maken van ray tracing. De game zal ook verschijnen voor de PlayStation 4, maar die versie komt pas later uit.