Vanavond heeft de allereerste Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge plaatsgevonden op het Tsukuba Circuit met de Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ‘07. Er werden in totaal 25 rondes verreden door vijf coureurs, die of member zijn of crewlid zijn hier op PSX-Sense. De volgende deelnemers namen deel aan deze eerste officiële editie:

  • Wouter1980/Wouterv1980 (Member)
  • WoofeR/Woofer-8 (Hoofdredacteur)
  • DaRoeler/DaRoeler (Member)
  • r03n_d/r03n_d (Moderator)
  • PussyHunter/Kingbilla (Member)

De Race:

Na een spectaculaire start waar iedereen vol de eerste bocht indook, werd gelijk de toon gezet door r03n_d die gelijk aan kop ging. r03n_d heeft vanaf de start tot aan de finish aan kop gelegen en dat met een verplichte pitstop ook nog en gaf de zege niet meer uit handen. Volgende keer misschien toch een verzwaring van zijn wagen of beperking van het aantal PK’s bij hem?

Daarachter ontpopte zich een prachtig gevecht tussen Wouter1980 en WoofeR. Laatstgenoemde lag enorm onder druk en ze maakte allebei kleine foutjes. Wouter1980 maakte eerder de verplichte pitstop en een ronde later deed WoofeR de zijne en behield alsnog de minimale voorsprong op de nummer drie in de race. Toch voerde Wouter1980 de druk op en WoofeR maakte een kostbare fout. Even later kwam WoofeR alsnog terug, tot hij zich verremde en dat koste uiteindelijk zijn tweede plaats.

Al met al is de top drie een terechte uitslag en bekijk hieronder de volledige uitslag, samen met wat foto’s van de deelnemende auto’s en spectaculaire actiefoto’s die Wouter1980 heeft gemaakt van de eerste Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge.

De Uitslag:

De deelnemers:

Wouter1980/Wouterv1980 (Member)

WoofeR/Woofer-8 (Hoofdredacteur)

DaRoeler/DaRoeler (Member)

r03n_d/r03n_d (Moderator)

PussyHunter/Kingbilla (Member)

De Actiefoto’s: