In de wekelijkse Community Update blogpost heeft Infinity Ward aangekondigd dat er op dinsdag 28 april een grote update voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone verschijnt. Hierbij blikte de ontwikkelaar ook alvast vooruit op wat spelers zoal kunnen verwachten.

Ten eerste worden er weer nieuwe playlists voor Call of Duty: Modern Warfare geïntorduceerd. Zo keert Shoot the Ship – een playlist met enkel de maps Shoot House en Shipment – weer terug, met ditmaal ook de Cranked en Grind modi erin verwerkt. Liefhebbers van de kleinschalige Gunfight modus kunnen meerdere nieuwe variaties hiervan verwachten.

Ook wordt er met de update een nieuwe ‘master camo’ toegevoegd, al is het nog niet duidelijk hoe deze er uit gaat zien en hoe je het kunt vrijspelen. Verder hint Infinity Ward ook naar meer mogelijkheden om je wapens te customizen in de Gunsmith feature.

De ontwikkelaar deelde ook alvast een gedeelte van de patch notes en dat kun je hieronder nalezen. Zodra de update op 28 april verschijnt, wordt de volledige changelog vrijgegeven. Overigens meldde Infinity Ward ook dat er nadat je de komende patch hebt gedownload, er nog een extra Data Pack van 15GB vereist. Zodra je de game na het binnenhalen van de update opstart, zal de download van de Data Pack automatisch beginnen.

  • Fix for a bug where PC players using a Vega64 GPU could see corrupted outlines around their character models and weapons.
  • Fix for a bug where selecting the USEF 1 skin for the Mil-Sim Operator appears as the default skin in Co-op
  • Adjusted the speed and sizing of the circle in Warzone
  • Fix for a bug where completing the completionist challenges for the SKS are unlocking the associated camos for the Renetti
  • Fix for a bug where unlocking camos for the SKS was inconsistent with other camo challenges for marksman rifles
  • Fixed a bug where the “Hard Wired” skin for Alex would appear in thermals while Cold Blooded is equipped
  • Fixed a bug where some watches were appearing the wrong direction when gesturing
  • Fixed a bug where players could lose the option to pick their favorite Faction in the Operator menu
  • Fixed a bug where white lighting could be seen while moving or firing a weapon near specific locations