Het is bijna zover! Treyarch en Activision hebben net aangekondigd dat op 3 maart de langverwachte downloadable content voor Call of Duty: Black Ops eindelijk naar de PlayStation 3 komt. Xbox 360 bezitters kunnen ondertussen al ruim een maand aan de slag met de mappack ‘First Strike’.

First Strike bevat vijf splinternieuwe maps met de namen: Berlin Wall, Discovery, Stadium, en Kowloon. De zombiemode wordt ook niet achter stoelen of banken verscholen. De vijfde map is namelijk een zombie map genaamd: Ascension. De nieuwe zombie map bevat twee nieuwe wapens. De eerste is een nieuwe granaat, als je deze gooit komen er na de eerste explosie nog aantal kleinere explosies achter elkaar. Daarmee kun je een grote groep zombies in één keer uit de weg vegen.

Het tweede wapen, ook wel het zwarte gat genoemd, zuigt zombies letterlijk op.  Als je deze gebruikt worden alle zombies in de buurt opgezogen en spatten uit elkaar zodra ze in de buurt van het zwarte gat komen. Voor alle vernieuwingen raden we je aan onderstaande video te bekijken.

Dus in nog minder dan een maand kunnen jullie lekker knallen in de gloednieuwe maps van Call of Duty: Black Ops. Hieronder staan nog een paar screenshots van de desbetreffende maps en de video van First Strike.