Voor de mensen die al wat jaartjes meelopen met de PlayStation consoles, die kennen vast en zeker het paarse draakje Spyro wel die vele avonturen beleefde onder jouw besturing. Het begon op de PlayStation One en werd zo beroemd dat het draakje een officieuze mascotte werd van de PSone.

Er zijn de afgelopen jaren al een paar remakes geweest, maar deze zijn niet aangeslagen zoals het had gemoet. De PS3 biedt veel meer mogelijkheden om alles uit een game te halen, dus een remake van Spyro is een optie. Dit alles hebben we vernomen van een bron die ons heeft laten weten dat een aankondiging hiervan hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren volgende week op de New York Toys Fair. Tegelijkertijd zou dan een gehele speelgoedlijn van Spyro worden gelanceerd.

Ook hebben we enkele domeinnamen die zijn geregistreerd, deze zijn te vinden op Twitter. Het is dus nog een week wachten op een eventuele aankondiging en wij hopen heel erg op een nieuwe Spyro game, want dit draakje verdient gewoon weer eens wat nieuws.