Blizzard onderzoekt Diablo 3 op de consoles

Inderdaad, je leest bovenstaande titel goed. Blizzard is namelijk momenteel druk bezig om te kijken of het langverwachte derde deel in de Diablo serie misschien toch ook voor de consoles kan verschijnen.

Dit liet Blizzard’s CEO Mike Morhaime gisteren weten aan de pers. Hij vertelde namelijk dat ze aan het onderzoeken zijn of Diablo 3 ook goed zou werken op de consoles.

I think you could make an argument that a game like Diablo might play very well on a console. It’s something that we’re actually doing an investigation into to see if that could make sense.

Hoewel hij een port wel ziet zitten, meld hij ook dat sommige onderdelen misschien wel eens zeer moeilijk kunnen worden voor te porten naar de consoles. Enkele van de grootste problemen zijn de patches, en de expansion packs. Deze kunnen op de PC zeer makkelijk en snel gedownload en geïnstalleerd worden, dit terwijl het bij de console versies net iets lastiger zou kunnen worden.

Wij van PSX-Sense hopen in ieder geval dat Blizzard hun befaamde Diablo 3 misschien toch ooit eens naar de PlayStation 3 gaat brengen.

 1.   
  Engel_des_Doods's avatar

  zal ze goede doen ! kom dugeon siege 3 komt ook al op ps3 in mei

 2. Anoniem -   
  suikerklontje's avatar

  @Engel_des_Doods: ja zoiets had ik ook gehoord.

 3.    936 XP
  Amaze's avatar

  Ze kunnen ook de console versie half jaar later uitbrengen inclusief alle patches op de disk. ZO heb je een probleem minder, of ze patchen het telkens. Kan toch ook wel, bijna elke game wordt geupdate na de release paar x/ Voor de ps3 hoeft het geen probleem te zijn, kijk naar DC unuverse.

 4.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Dit is leip nieuws hoop dat het zover komt

 5.    169 XP
  nWo_xPsyKo-'s avatar

  diabloooo

 6. Anoniem -   
  bart derwort's avatar

  bij blizzard is het zo dat ze het pas uitbrengen als het zover is.
  dus ik denk als er diablo 3 op een console komt dat deze dan pas komt als deze versie klaar is