Op 10 juli ligt F1 2020 in de winkels en daarmee sluit de release uitstekend aan op de start van het F1-seizoen. Naar verwachting begint het 2020 seizoen immers op 5 juli, dus de timing kon niet beter. Vanzelfsprekend heeft Codemasters de game geüpdate naar de laatste standaarden en tevens is de game voorzien van extra en nieuwe features.

Eén van de leuke toevoegingen, die Codemasters zojuist aangekondigd heeft, is dat Olav Mol dit jaar een rol heeft in de game. Hij zal als verslaggever/commentator optreden tijdens de races en dat in het Nederlands. De game zal ook voor het eerst in het Nederlands uitgegeven worden.

Dit moet bijdragen aan de algehele ervaring en de manier waarop Olav Mol dat doet is kenmerkend en uniek, dus dat belooft wat.

“Het was een flinke uitdaging maar ook ontzettend leuk om ook in F1 2020 het verslag te mogen doen. Niet alleen is F1 erg populair in Nederland door het succes van Max Verstappen en de terugkeer van het Circuit Zandvoort op de racekalender, maar is de sport virtueel, met miljoenen spelers, ook populairder en realistischer dan ooit. Om als commentator dan ook onderdeel te zijn van de grootste racegame ter wereld is voor mij een enorme eer”