Enkele dagen geleden heeft Sony en Sucker Punch verdere uitleg gegeven over de verschillende keuzes in inFamous 2. Deze nieuwe informatie hebben ze vrijgegeven op hun SCEE Experience te Londen. Op deze zeer exclusieve persevent werd een nieuwe demo van inFamous 2 voorgesteld die vooral gericht was op de keuzes in het spel.

De speler moest namelijk een nieuwe personage genaamd Kuo redden, hiervoor hadden ze twee verschillende keuzes, op een goede, vredelievende manier of een slechte manier. Als men voor de goede, vredelievende manier koos ging men eerst de gevangengenomen politieagenten bevrijden en hierna, met hun hulp Kuo gaan bevrijden. De andere, kwade manier ga je op pad met een ander nieuw personage in de game, genaamd Nix. Zij overtuigd jou om met een tram, vol met explosieven, richting de vijand te rijden, om zo samen met haar de vijanden aan te kunnen verslaan (zonder de hulp van de politieagenten).

Nu zijn de gameplay beelden van deze twee verschillende demo’s verschenen op het internet welke hierbeneden te bekijken zijn. Tevens zie je voor een van de eerste keren Zeke in beeld, die net als Cole, volledig is gerestyled. InFamous 2 wordt dit jaar bij ons in de winkelrekken verwacht.