Volgende GT5 update 18 februari beschikbaar

Eerder deze maand werd via de twitter van Kazunori Yamauchi duidelijk dat we deze maand nog een update voor Gran Turismo 5 mochten verwachten. Vandaag heeft de geestelijke vader van de GT-franchise laten weten dat we vrijdag 18 februari op de kalender mogen aanvinken van diens release. Wat er net in de volgende update te vinden zal zijn is nog niet helemaal duidelijk.

De terugkeer van het “Performance Points”-systeem uit GT5 Prologue zou samen met “Gran Turismo Anywhere” of remote B-Spec races z’n intrede maken. Hoe dit laatste in elkaar zit is vrij onduidelijk, wel zou het mogelijk zijn om met je huidige B-spec-coureurs andere vrienden uit te dagen voor enkele offline races. Gran Turismo 5 is sinds 24 november verkrijgbaar en heeft momenteel al 5 updates in ontvangst mogen nemen die stuk voor stuk nieuwe features aan de game toevoegde.

 1.    147 XP
  Mr-Quest's avatar

  ok we wachten af ik laat me verrassen.

 2.    571 XP
  r03n_d's avatar

  Ik vond die punten juist onzin. Heb liever dat ze met een uitbreiding v/h aantal premium auto’s komen. En ook dat ze de bug fixen dat wanneer je te hard de pits in rijd, en tegen de muur knalt, dat dan je scherm verdwijnt waarin je je banden/benzine kan kiezen.

 3.    1868 XP
  elazzja's avatar

  @r03n_d: wie weet zit dat erin

 4. Anoniem -   
  ralfderijcke's avatar

  One of the bugs that will be fixed is described on the following page: http://www.gtplanet.net/this-gran-turismo-5-bug-can-kill-your-game/