Een poosje geleden hebben we de game Dead Space 2 uit zien komen, een game waarmee we weer eens lekker kunnen griezelen. Het horror genre op de consoles is een niet al te gewild genre en daarom zijn er ook maar een beperkt aantal horrorgames verkrijgbaar. Daarom vinden we het altijd leuk als hier weer nieuwe games bijkomen, zoals bijvoorbeeld het derde deel in de F.E.A.R. serie, genaamd F.3.A.R.

Eerder hebben we jullie al trailers en grote ladingen met screenshots van de game kunnen laten zien, maar vandaag is er weer een nieuw feitje over de game bekend gemaakt die een nieuw detail met zich meebrengt. Hiermee kunnen we laten weten dat het mogelijk is om met Paxton Fettel te kunnen spelen zodra je een level hebt voltooid met de hoofdrolspeler Point Man. Paxton Fettel is de overleden broer van Point Man en brengt speciale krachten met zich mee, zodat je het level de tweede keer toch weer geheel anders speelt.

Het duurt niet heel lang meer voordat we weer kunnen griezelen met een nieuwe game. F.3.A.R. zal uitkomen ergens in mei, maar een exacte datum is nog steeds niet vrijgegeven.