Nieuwe info en screenshots van Batman: Arkham City

The Dark Knight is lekker op dreef de laatste paar jaar. Met de succesvolle films van regisseur Chris Nolan over onze favoriete duistere ridder en wellicht de beste superheldengame ooit gemaakt, stijgt de populariteit van de vleermuizenman enorm. En terecht als je het ons vraagt, want mede dankzij Batman: Arkham Asylum heeft Batman het respect gewonnen van vele gamers. Rocksteady heeft een tijd terug het gevolg op Arkham Asylum aangekondigd en zal zich dit keer afspelen in een stad.

Er gingen de laatste tijd een hoop geruchten rond op het internet over een eventuele multiplayer modus in Arkham City. De game zou worden voorzien van een co-op modus waar de Joker en Batman naast elkaar zouden vechten. Sefton Hill van Rocksteady heeft in een interview met IGN deze geruchten eindelijk beantwoord. Er zal geen multiplayer modus aanwezig zijn in Arkham City. De belangrijkste reden voor deze keuze was dat ze de tijd die ze in de multiplayer hadden moeten steken, liever in de singleplayer staken. De game is hierdoor duidelijk beter geworden zegt Hill.

“If we use all of the energy that is required to create multiplayer and instead focus this on the single player, would that deliver a better overall game?”

Naast dit nieuwtje zijn er ook nieuwe screenshots verschenen van Arkham City en het ziet er bijzonder goed uit. Hebben jullie zin in dit nieuwe Batman avontuur? Laat het ons weten in de comments!

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:
Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Gepubliceerd op 6 mei, 2016 om 15:38
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Gepubliceerd op 20 jun, 2015 om 15:00
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Gepubliceerd op 24 mrt, 2015 om 09:27
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni
Gepubliceerd op 23 jun, 2013 om 12:59
 1.    510 XP
  Seven's avatar

  Deel 1 heb ik een aantal uur gespeeld, maar kon helaas mijn aandacht niet vasthouden. Desondanks vind ik het wel een bijzonder goede superhelden game.
  Met de screens van deel 2 is de interesse toch weer aangewakkerd. Het is dus zeer waarschijnlijk dat ik het weer ga proberen. Hopen dat iets meer diversiteit in de gameplay en sterker (filmisch) verhaal mijn aandacht dit keer vast kan houden.
  Aangezien ik liefhebber ben van de singleplayer en een multiplayer mij niet kan bekoren heb ik geen problemen met hun keuze om de multiplayer achterwege te laten.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind dat stijltje zo vet !

 3.    488 XP
  tigertijger's avatar

  echt zoon vette game deel 1 wil deel 2 ook spelen

 4. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Harley Q ziet er beter uit als in deeltje 1