Met Crysis 2 willen Crytek en EA de Crysis serie bekend maken bij de PlayStation 3 en Xbox 360 eigenaren. Ze hebben erg hun best gedaan om het verhaal vanuit verschillende belangrijke punten opnieuw uit te leggen voor de consolegamers. Crysis 2 maakt gebruik van de CryEngine 3 waardoor de graphics er perfect uitzien op de huidige gameconsoles.

Vandaag heeft EA een nieuwe trailer geüpload van het spel, Crysis 2. Onze vorige post met daarin de eerste 25 minuten van Crysis 2 verklapte eigenlijk al veel over het verhaal, maar dankzij de nieuwe trailer weten we een stuk meer over Crysis 2.

In de trailer kun je zien dat er chaos is in New York vanwege een virus dat is uitgebroken. Verder kun je zien hoe New York wordt aangevallen door aliens, zie je hoe de stad in puin raakt door onderstromingen en wolkenkrabbers vallen uit de hemel. Ook wordt in de trailer nog een keer uitgelegd dat Crysis 2 uniek is door het Nanosuit.

Het Nanosuit zorgt er namelijk voor dat je zware voorwerpen zoals auto’s kan gooien naar de vijand of zelfs de vijand kan laten vallen in de diepe afgrond. Je kan je ook snel verplaatsen met het Nanosuit en ook onzichtbaar worden voor de vijand.